układ pokarmowy

Mieszanka ziołowa - Poziom cukru w normie

100% NATURALNYCH SKLADNIKOW
100% NATURALNYCH SKLADNIKOW
POLSKI PRODUKT
POLSKI PRODUKT
PRODUKT WEGANSKI
PRODUKT WEGANSKI

ZASTOSOWANIE

Herbata polecana osobom dbającym o utrzymanie prawidłowego poziomu cukru we krwi

DZIAŁANIE

  • Liść morwy i orzecha włoskiego, pokrzywa, naowocnia fasoli, szałwia i łopian wspomagają utrzymanie normalnego metabolizmu glukozy dzięki antocyjanozydom, polifenolom i kwasowi askorbinowemu.
  • Mniszek lekarski i rdest ptasi wspierają mechanizmy odtruwania organizmu.
  • Mniszek lekarski, nawłoć i aronia mogą chronić komórki przed uszkodzeniami oksydacyjnymi.
  • Mniszek wpływa na zdrowie wątroby.

SPOSÓB UŻYCIA

Napar: 3 łyżeczki mieszanki zalać 3 szklankami wrzątku, odstawić na noc. Następnego dnia podgrzać i zlać do termosu. Pić szklankę naparu 20 minut przed każdym posiłkiem. Po 3 tygodniach – tydzień przerwy.

SKŁAD

korzeń: łopianu, mniszka lekarskiego; liść: morwy, orzecha włoskiego, pokrzywy, szałwii; owoc aronii; strąk fasoli; ziele: nawłoci, rdestu ptasiego, rutwicy.

OSTRZEŻENIA

Przeciwwskazania: 
- Nie zażywać, w przypadku alergii na którykolwiek ze składników produktu.
- Osoby zażywające leki lub chore, kobiety w ciąży powinny skonsultować się z lekarzem przed zastosowaniem produktu.

Warunki przechowywania:
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dziećmi.

CHCĘ OTRZYMYWAĆ INFORMACJE O NOWOŚCIACH I PROMOCJACH

Copyright © 2018 ZIOŁA